Bene svarbiausias Kalėdų simbolis – daili juodo šokolado eglutė su gausybe liofilizuotų braškių, aviečių, džiovintų vaisių ir įvairių riešutų (lazdynai, pistacijos, anakardžiai ir kt.). Ją dengia lengva, žėrinti dulksna, kuri suteikia dar daugiau šventiškumo. Eglutės viršuje gali būti pritvirtinta šokolado plokštelė su įmonės logotipu.
Eglutės svoris: ~500g. Supakuota po skaidriu gaubtu.
Galiojimo terminas – 60 dienų.
Galima laikyti kambario temperatūroje (iki +25°C), vėsioje, sausoje vietoje.
Sudedamosios dalys: Sudedamosios dalys: juodasis 52% šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), kvapiosios medžiagos. Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 52%. Sudėtyje gali būti SOJŲ, PIENO (įskaitant LAKTOZĘ) ir RIEŠUTŲ pėdsakai); datulės, cukruotos apelsinų žievelės (apelsinų žievelės (57%), gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: (E330); džiovintos slyvos, GRAIKINIAI RIEŠUTAI, ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAI, LAZDYNŲ RIEŠUTAI, MIGDOLAI, PISTACIJOS, liofilizuotos avietės, liofilizuotos gervuogės, cukraus pudra, žėrintis sidabro spalvos maisto dažiklis (lipnumą reguliuojanti medžiaga kalio aliuminio silikatas (E555), dažikliai: titano dioksidas (E171).