Šokoladinis biskvitas, dviejų rūšių šokoladiniai kremai ir nuostabus traškus sluoksnis, dengtas žemės riešutų sviestu – tai tikrų tikriausias šokoladinis tortas, kokį dauguma tradiciškai yra įpratę ragauti.
Pasirinkus 16 cm skersmens tortą, jo svoris bus 0,8–1 kg
18 cm – 1,3–1,5kg
21 cm – 1,9–2,1kg
24 cm – 3–3,3kg
Didesni tortai, jų aukštis ir svoris derinami atskirai.
Visų tortų svoris nurodytas BE PAPUOŠIMŲ.
Sudedamosios dalys: MASCARPONE SŪRIS, KIAUŠINIAI, rudasis cukrus, juodasis 52% šokoladas (Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 52%. Sudėtyje gali būti SOJŲ, PIENO (įskaitant LAKTOZĘ) ir RIEŠUTŲ pėdsakai), GRIETINĖLĖ (35 proc.), pieniškas šokoladas (Kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau 34%. Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ pėdsakų), KVIETINIAI miltai (550D), PIENAS (3.2proc.), tepamasis kremas su LAZDYNO RIEŠUTAIS ir kakava, ŽEMĖS RIEŠUTŲ sviestas, alyvuogių aliejus, KVIETINIAI traškučiai, nesaldinta kakava, vanilės pasta, kepimo milteliai, valgomoji soda, druska.
Vienoje iš gamybos proceso dalių šis gaminys gali būti šaldomas.
Alergenai pažymėti didžiosiomis raidėmis ir pabraukti.